În campingul Stâna de Vale vă oferim următoarele posibilități de cazare

Campingul este deschis între 15 iunie și 2 septembrie. În afara acestei perioade asigurăm cazarea grupurilor de turiști în baza unor rezervări prealabile. Ocuparea locurilor de cazare se face începând cu ora 15:00 în ziua sosirii, iar eliberarea lor trebuire asigurată până la ora 11:00 în ziua plecării. Pe toată perioada șederii turiștii sunt obligați să respecte REGULAMENTUL DE ORDINE INTERIOARĂ a campingului. PE TOATĂ PERIOADA ȘEDERII ESTE OBLIGATORIE PĂSTRAREA LINIȘTII ÎN CAMPING!

Căsuțe tip COMFORT I

Căsuțele tip COMFORT I. sunt destinate cuplurilor. Dispunem de 5 buc. căsuțe de acest tip. Ele sunt dispuse pe malul pârâului Șebeș și sunt dotate cu pat matrimonial, baie proprie și frigider.

Căsuțe STANDARD

Căsuțele STANDARD sunt destinate cazării a 2 sau 3 persoane. Turiștii cazați în aceste căsuțe pot utiliza blocul sanitar comun din incinta campingului, prevăzut cu toalete și dușuri cu apă caldă. La recepție asigurăm păstrarea pachetelor alimentare în frigidere, respectiv congelatoare. Parcarea autovehiculelor se face imediat în apropierea căsuțelor.

Căsuţe tip FAMILIAL pentru 3 sau 4 persoane

Căsuţele tip FAMILIAL sunt destinate familiilor de 3 sau 4 persoane şi sunt dotate cu baie şi bucătărie proprie şi frigider. Bucătăria este dotată cu spații de depozitare și spălător de bucătărie, dar nu este dotată cu veselă și echipament de gătit. Căsuțele pentru 3 persoane dispun de un pat matrimonial și un pat simplu, iar cele pentru 4 persoane dispun de un pat matrimonial și un pat supraetajat. La efectuarea rezervării Vă rugăm să specificați varianta aleasă. Cele 6 căsuţe de acest tip se află în imediata apropiere a pârâului Şebeş.

Căsuță COMFORT II pentru 3 persoane

Căsuțele tip COMFORT pentru 3 persoane sunt căsuțe renovate, dotate cu baie proprie. Aceste căsuțe sunt prevăzute cu un pat matrimonial un pat simplu și un frigider .